Dakmanagement

Dakmanagement

dakmanagement

Dakmanagement door Dakbehoud Nederland

Met dakmanagement door Dakbehoud Nederland heeft u continu inzicht in en grip op de conditie van uw vastgoed. Het resultaatgericht en planmatig dakonderhoud, voorkomt eventuele storingen of zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk worden opgespoord en verholpen en verlengt daarmee de levensduur van uw dak. Ook krijgt u vroegtijdig inzicht in benodigde investeringen op korte en lange termijn. Onze beproefde formule bestaat niet alleen uit dakinspectie en reinigen van uw dak, maar ook uit het preventief herstellen van zwakke plekken of kleine gebreken. Daarnaast bent u verzekerd van een deskundige rapportage die alle uitgevoerde en geplande werkzaamheden op uw dak inzichtelijk maakt.

Calamiteiten-service bij lekkage plat dak

Mocht er onverhoopt toch een daklekkage ontstaan, dan staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Door de altijd bereikbare, snelste calamiteiten-service van Nederland en vakkundige medewerkers met de juiste actuele kennis en kunde, zorgen wij ervoor dat de bewoners of gebruikers van uw pand tevreden blijven. We zijn zelfs in staat om dezelfde dag, overal in Nederland, een oplossing op maat te bieden.

Offerte dakmanagement op maat:

Voor meer informatie over de verschillende onderhoudscontracten en dakmanagement kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen of ons hoofdkantoor in Nieuwegein.